Home Workshops Volwassenen Babyshower

Workshop | Babyshower

Ben je zwanger en zou je je dromen zo lang mogelijk vast willen houden ?????? Dan gaan we samen met familie/vriendinnen een dromenvanger maken voor de mooiste kamer - de kinderkamer.

We gaan als volgt te werk:
We hebben een kale ring waar we allerhande vormen aan gaan bevestigen zoals een vogeltje,een hartje, bloem of een uiltje..... Daarna gaan we deze vormen met mooie linten aan de ring bevestigen. Je mag de kleuren waarmee je wil werken van te voren aangeven b.v. de kleuren van de babykamer of de lievelingskleuren van de zwangere vriendin!!!! Zo heeft iedereen meegewerkt aan een prachtig cadeau. Als aandenken aan deze gezellige middag mag iedereen voor zichzelf een hartje maken om mee naar huis te nemen. Hier kun je b.v. lekkere kruiden in doen.

Wat is er nog gezelliger om deze dag/middag af te sluiten met een heerlijke en uitgebreide high tea ????

Inclusief:


koffie/Thee en iets lekkers
De kale ring
stofjes, vilt en lintjes en decoraties

Tip: denk je aan de mogelijkheid van een high tea

Kosten workshop € 30,00

kosten High Tea € 17,50

Natuurlijk is het ook mogelijk een aantal workshops te combineren zodat je een hele babykamer gezellig in kan richten met zelfgemaakte spulletjes door vrienden, vriendinnen en familie.

Neem hiervoor contact met ons op. Hieronder zie je een aantal foto's van een workshop die we eerder gegeven hebben. Het resultaat: Een geweldig mooie babykamer met herinneringen aan een hartstikke gezellige dag!


foto-1 foto-4

foto-6

foto-2  

foto-7

foto-3

foto-5

Volg ons!

twitter-eigenstijl facebook-eigenstijl

Nieuws:

Even ontspannen na de workshop?

Wij maken een lekkere Lunch,
High tea,High tea de Luxe of Tapasmenu voor je klaar.

Lekker en Gezellig! Informeer naar onze menukaartjes...
p1060571

Reactie Judith Poppie Art....

Wowie, wat hebben genoten van de workshop pop-art schilderen! Was ontzettend leuk om te doen! Alles was tot in de puntjes geregeld! Lekkere hapjes & drankjes! En hele  leuke, lieve en spontane mensen die ons hebben geholpen! Ontzettend bedankt allemaal! Ga zo door!

Grtz Judith

Logo-Erkend-leerbedrijf-def_zw