Home Workshops

Workshops hip

Het team van Eigen Stijl geeft hippe workshops. Het unieke is dat je niet zoals op zoveel plaatsen met 7 of 8 personen moet zijn, maar dat wij werken met kleinere groepen van minimaal 4 personen.

Er is voldoende aandacht en uiteraard is het enorm knus en gezellig!!! De workshops worden gegeven in een sfeervolle ruimte. Voor een ontspannen sfeer zorgen wij voor iets lekkers bij de koffie/thee.

De workshops duren ongeveer 2,5-3 uur (is afhankelijk van droogtijd etc.) en worden gegeven op afspraak.

Zelf een origineel idee voor een leuke workshop???
Laat het ons weten!!!
 Wij verzorgen ook workshops op locatie bijvoorbeeld als teamuitje of op vrijgezellenpartys etc.
 Mail ons voor de mogelijkheden


Tip

Iemand een workshop kado doen???
 Wij hebben ook leuke kadobonnen. Mail ons voor verdere informatie…

Zin om even lekker te ontspannen tijdens de workshop??? Het is mogelijk om een lunch,hippe High Tea of Tapasmenu bij te boeken, lekker en ook nog eens gezellig!!! Informeer naar onze menukaart.

Volg ons!

twitter-eigenstijl facebook-eigenstijl

Nieuws:

De 33 leukste workshop staan in de margriet.
Eigen Stijl staat in de top 33!!! TROTS...

Reactie Meisjeskamer

“Een prachtige meiden"kamer. De combinatie van roze met taupe/grijs wat betreft de muren in combinatie met de wandversieringen waarin de kleuren van de muren en het behang terug komen is bijzonder goed geslaagd. Tel daarbij op de inrichting met witte meubelen en de lamp met de diverse kapjes en de kamer is af. De halve tafel aan de wand is heel mooi en natuurlijk de hartjes waar zeer actief gebruik van wordt gemaakt om de kunstwerken welke op school gemaakt zijn aan te bevestigen.”

Logo-Erkend-leerbedrijf-def_zw