Home Workshops Volwassenen Interieuridee

Workshops | Interieuridee 

Is de woonkamer aan verandering toe? Ga je een Babykamer maken? Of wil je de kinderkamers eens veranderen en weet je niet hoe je dingen moet combineren???


Wij helpen je hierbij.
Tijdens deze workshop gaan we samen bekijken wat voor stijl je aanspreekt. Vervolgens gaan we een collage maken voor de desbetreffende ruimte. Zo krijg je een overzichtelijk beeld van je sfeer. We gaan een plattegrond tekening maken met de nieuwe indeling. Uiteraard gaan we ook op zoek naar originele ideeën om er echt iets uniek van te maken!!

Let op wij gaan je helpen om een compleet overzichtelijk beeld te krijgen.
 Maar de ideeën en creativiteit komt vooral van jezelf af…

Tip… Neem een plattegrond mee van de desbetreffende ruimte en eventueel al wat afbeeldingen uit woonbladen die je aanspreken. Ook is het fijn om wat foto’s mee te nemen van de oorspronkelijke situatie.

Kosten € 35,00 p.p.
Dit is inclusief:
Koffie/thee en iets lekkers
Woonbladen
Papier
Overig materiaal

De workshop wordt gegeven door interieurstylistes.


Volg ons!

twitter-eigenstijl facebook-eigenstijl

Nieuws:

Wil je je feestje extra feestelijk maken???

Wij maken deze Cupcakes in jouw favoriete kleuren!

Hoe leuk is dat...

img_5444

Reactie Keuken

“De keuken is lekker ruim en praktisch van opzet geworden, zonder daarbij "standaard" te worden. Dit is met name te danken aan het geweldige behang dat een zijde van de keuken beslaat. De tinten doen warm aan en passen uitstekend bij de vloer en de keukentafel. Een lekkere ruimte waarin je lekker met zijn allen kunt ontbijten en avondeten, maar ook als ruimte voor spelletjes of om te kaarten voor de mannen! is de keuken bij uitstek geschikt”

Logo-Erkend-leerbedrijf-def_zw